פילה סלמון עם קרום צ'יפס
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חרדל דיז'ון, צ' יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פילה סלמון עם חזרת-קרום תפוחי אדמה, ארוחת ערב הלילה: סלמון צ'יפס–קרום, ו עוף הודו עם קרום צ'יפס.
הוראות
מניחים מדף תנור בעמדה העליונה בתנור, קרוב broiler.
מניחים מדף שני בעמדה מיד למטה. מחממים מטגן גבוה. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום כבד חובה.
מערבבים צ ' יפס, פירורי לחם ושמיר בקערה קטנה.
מניחים פילה סלמון על תבנית אפייה.
מברשת עם שמן ומפזרים מלח ופלפל. צלייה על המדף העליון עד פני השטח מתחיל חום, 7 עד 9 דקות.
הסר מהתנור ולהפיץ חרדל על דגים. תערובת תפוחי אדמה כפית על פילה; הקש אותו לתוך דגים עם גב של כף. להחזיר מחבת מתלה תנור נמוך מטגן עד הקרום הוא זהוב, 30 שניות עד 1 דקה.