פילה עטוף בייקון עם פטריות סקוטיות
פילה עטוף בייקון עם פטריות סקוטיות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-2 ומחירו 6 מנות.85 דולר למנה. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, טימין, פטריות פורטבלו לתינוקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה די טוב. נסו בייקון עטוף פטריות ממולאות, פטריות עטופות בייקון @ ביקורמנדוצ'ינו # פסטיבל פטריות, ו בייקון עטוף עוף עם פטריות ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה מבשלים בייקון על אש בינונית עד לבישול חלקי אך לא פריך.
מפזרים סטייקים במלח ופלפל; עוטפים רצועת בייקון סביב דפנות כל סטייק ומאובטחים בעזרת קיסמים.
במחבת קטנה אטומה לתנור המצופה בתרסיס בישול, מבשלים סטייקים בכפיות 1-1 / 2 שמן על אש בינונית-גבוהה 2 דקות מכל צד.
אופים, לא מכוסים, 8-12 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145*; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170*).
בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים פטריות וטימין בכף 1 חמאה ושמן שנותר עד שהם רכים; מסירים מהאש.
מוסיפים ויסקי, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות חומות מהמחבת. מערבבים פנימה ג ' ינג ' ר אייל, סוכר חום, רוטב סויה ומרווה.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 3-5 דקות או עד שהם מופחתים בחצי. מערבבים פנימה את יתרת החמאה.