פילה עם רוטב פלפל
מתכון זה מכין 8 מנות עם 346 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 4 אוהדים. אם יש לכם מלח מתובל, פלפל לימון, גרגירי פלפל בשלושה צבעים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו פילה בקר עם רוטב פלפל מעורב, פילה יען / בקר ממולא סרטנים עם רוטב פלפל, ו רוטב פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מפזרים את שני צידי הסטייק עם פלפל לימון, מלח מתובל והרבה פלפל שחור גרוס טרי. צולים 2 עד 3 דקות לכל צד על אש גבוהה, ואז 3 עד 5 דקות נוספות על אש נמוכה יותר.
מברישים בחמאה מומסת בזמן שהם מבשלים.
בינתיים הכינו את הרוטב: התחילו בריסוק גרגירי הפלפל בעזרת מערוך בשקית רוכסן והניחו אותם בצד.
לאחר מכן מחממים מחבת כבדה בתנור על אש בינונית-גבוהה וממיסים את החמאה. מפוררים בקוביית מרק הבקר.
להקציף לשלב. ואז מוסיפים את חרדל הדיז ' ון למחבת ומקציפים אותו מעט.
הקציפו את הדיז ' ון והברנדי יחד עד לאיחוד, ואז תנו לו לבעבע כ-45 שניות בערך. ואז שופכים פנימה את השמנת הכבדה ואת גרגרי הפלפל הכתושים.
הקציפו את הכל יחד, ואפשרו לו לבעבע כמה דקות להתעבות. כף אותו מעל הסטייקים בגריל.