פילה צלוי של בשר בקר עם רוטב שאלוט ופטריות
פילה צלוי של בשר בקר עם שאלוט & רוטב פטריות לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא פטריות כפתורים, חומץ שרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילה צלוי של בשר עם רוטב פטריות-טרגון, רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה, ו פילה צלוי של בשר בקר עם מלית פטריות.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את שאלוט ופטריות, ואז מטגנים במשך כ 10 דקות עד זהב caramelised.
יוצקים את החומץ, ואז מבשלים עד כמעט התאדה.
מוסיפים את היין האדום, ואז מבשלים עד כמעט התאדה.
מוסיפים את מלאי הבשר, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים בשני שלישים. להעביר את התערובת דרך מסננת בסדר, ואז לשמור על חם עד מוכן לשרת. ניתן לעשות את היום לפני וחומם מחדש.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
לתבל את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן החמניות במחבת גדולה וחסינה בחום גבוה.
מוסיפים את הבשר, ואז צור במשך 10 דקות, מפנה, עד השחימה בכל רחבי.
להעביר לתנור, ואז לצלות במשך כ 20 דקות, מפנה אחרי 10 דקות. זה ייתן לך בשר כי הוא בינוני נדיר; עבור בינוני, צלי עבור תוספת 5 דקות. אפשר את הבשר לנוח על מתלה, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך 6 פרוסות עבות.
מוסיפים את כל המיצים מן הבשר לרוטב, ואז בעדינות לחמם את הרוטב למעלה לטאטא את החמאה.