קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פילה צלוי של בשר בקר עם רוטב שאלוט ופטריות

פילה צלוי של בשר בקר עם רוטב שאלוט ופטריות
פילה צלוי של בשר בקר עם שאלוט & רוטב פטריות לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא פטריות כפתורים, חומץ שרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילה צלוי של בשר עם רוטב פטריות-טרגון, רוסטביף עם רוטב פטריות בר וקרמל-שאלוט פירה, ו פילה צלוי של בשר בקר עם מלית פטריות.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את שאלוט ופטריות, ואז מטגנים במשך כ 10 דקות עד זהב caramelised.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
יוצקים את החומץ, ואז מבשלים עד כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4
מוסיפים את היין האדום, ואז מבשלים עד כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
5
מוסיפים את מלאי הבשר, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים בשני שלישים. להעביר את התערובת דרך מסננת בסדר, ואז לשמור על חם עד מוכן לשרת. ניתן לעשות את היום לפני וחומם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לתבל את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מחממים את שמן החמניות במחבת גדולה וחסינה בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הבשר, ואז צור במשך 10 דקות, מפנה, עד השחימה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
להעביר לתנור, ואז לצלות במשך כ 20 דקות, מפנה אחרי 10 דקות. זה ייתן לך בשר כי הוא בינוני נדיר; עבור בינוני, צלי עבור תוספת 5 דקות. אפשר את הבשר לנוח על מתלה, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך 6 פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוסיפים את כל המיצים מן הבשר לרוטב, ואז בעדינות לחמם את הרוטב למעלה לטאטא את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם