פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אגסים, סוכר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים, סלמון מעושן & כוסות פילו מוס אבוקדו # LaMarcaSparkle, ו פירות טריים וכוסות פילו פילו ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה כל כוס אחרת במחבת מאפין 12 כוס.
מניחים 1 מלבן פילו על משטח עבודה; לכסות פילו הנותרים עם פלסטיק לעטוף בד לח כדי למנוע ייבוש.
מברשת מלבן עם חמאה מומסת; מפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף.
מניחים מלבן פילו השני על גבי הראשון; מברשת עם חמאה ומפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף. חזור על 3 פעמים נוספות; למעלה עם 1 מלבן יותר מברשת עם חמאה, מה שהופך את ערימה של 6 מלבנים. באמצעות סכין חדה קטנה צלחת בקוטר 6 אינץ 'כמדריך, לחתוך שני ערימות עגולות 6 אינץ'. לחץ על כל מחסנית לתוך כוס לחמאה 1. חזור על הנוהל 2 פעמים נוספות, מה שהופך 4 כוסות פילו יותר (6 בסך הכל).
אופים כוסות פילו עד זהב פריך, על 10 דקות. מיד להרים כוסות פילו מחבת, מתפתל בזהירות כדי לשחרר; מקום על מתלה. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
להקציף חלמונים ביצה, 1/4 כוס סוכר, חמאה, 1/4 כוס מים, ואבקת אספרסו בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא נותנים קערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 71°, על 3 דקות.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים. כבה חום; השאר קערה על מים.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת פסגות רכות. בהדרגה להוסיף הנותרים 1/4 כוס סוכר, להכות עד נוקשה מבריק.
הסר שוקולד מעל מים. מקפלים 1/3 של לבנים מוכים לתוך תערובת שוקולד חם כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים. מכסים ומקררים עד סט, לפחות 3 שעות או לילה.
מילוי כוסות פילו עם מוס (שמורת הנותרים מוס לשימוש אחר). למעלה עם פטל ואגסים חתוכים לקוביות ומגישים.