קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים

פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אגסים, סוכר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים, סלמון מעושן & כוסות פילו מוס אבוקדו # LaMarcaSparkle, ו פירות טריים וכוסות פילו פילו ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה כל כוס אחרת במחבת מאפין 12 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מניחים 1 מלבן פילו על משטח עבודה; לכסות פילו הנותרים עם פלסטיק לעטוף בד לח כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מברשת מלבן עם חמאה מומסת; מפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מניחים מלבן פילו השני על גבי הראשון; מברשת עם חמאה ומפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף. חזור על 3 פעמים נוספות; למעלה עם 1 מלבן יותר מברשת עם חמאה, מה שהופך את ערימה של 6 מלבנים. באמצעות סכין חדה קטנה צלחת בקוטר 6 אינץ 'כמדריך, לחתוך שני ערימות עגולות 6 אינץ'. לחץ על כל מחסנית לתוך כוס לחמאה 1. חזור על הנוהל 2 פעמים נוספות, מה שהופך 4 כוסות פילו יותר (6 בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
אופים כוסות פילו עד זהב פריך, על 10 דקות. מיד להרים כוסות פילו מחבת, מתפתל בזהירות כדי לשחרר; מקום על מתלה. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1
להקציף חלמונים ביצה, 1/4 כוס סוכר, חמאה, 1/4 כוס מים, ואבקת אספרסו בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא נותנים קערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 71°, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים. כבה חום; השאר קערה על מים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת פסגות רכות. בהדרגה להוסיף הנותרים 1/4 כוס סוכר, להכות עד נוקשה מבריק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר שוקולד מעל מים. מקפלים 1/3 של לבנים מוכים לתוך תערובת שוקולד חם כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים. מכסים ומקררים עד סט, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מילוי כוסות פילו עם מוס (שמורת הנותרים מוס לשימוש אחר). למעלה עם פטל ואגסים חתוכים לקוביות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ