משולש פילו עם ריבת בצל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 46 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך גבינה, יין, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו משולש פילו חמוציות, סורקי פילו משולשים, ו משולש פילו עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין ריבה, לחמם 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, בצלצלים וסוכר; מטוגנים 8 דקות או עד הבצל משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. מערבבים יין ומרק; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מן החום, ומערבבים גבינה, עירית, טימין, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות הנותרים פילו כדי למנוע ייבוש).
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
גיליון לחתוך ברבעים לאורכו; מעיל קל עם ספריי בישול. כף 1 כף תערובת בצל על 1 קצה קצר של כל רצועה, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים 1 פינה של קצה עם גבול 1 אינץ מעל תערובת, ויצרו משולש; להמשיך לקפל הלוך ושוב לתוך משולש עד סוף הרצועה. חזור על הליך עם פילו הנותרים, ספריי בישול, תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מניחים משולשים, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מברשת צמרות של משולשים באופן שווה עם 4 כפיות חמאה מומסת. חולצות מעילים קלות עם ספריי בישול.