פילו משולשים עם ריבת בצל
משולש פילו עם ריבת בצל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 46 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך גבינה, יין, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו משולש פילו חמוציות, סורקי פילו משולשים, ו משולש פילו עוף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ריבה, לחמם 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, בצלצלים וסוכר; מטוגנים 8 דקות או עד הבצל משחימים קלות.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. מערבבים יין ומרק; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
הסר מן החום, ומערבבים גבינה, עירית, טימין, ומלח.
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות הנותרים פילו כדי למנוע ייבוש).
גיליון לחתוך ברבעים לאורכו; מעיל קל עם ספריי בישול. כף 1 כף תערובת בצל על 1 קצה קצר של כל רצועה, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים 1 פינה של קצה עם גבול 1 אינץ מעל תערובת, ויצרו משולש; להמשיך לקפל הלוך ושוב לתוך משולש עד סוף הרצועה. חזור על הליך עם פילו הנותרים, ספריי בישול, תערובת בצל.
מניחים משולשים, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מברשת צמרות של משולשים באופן שווה עם 4 כפיות חמאה מומסת. חולצות מעילים קלות עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 11 דקות או עד הזהב.