פילו עטוף ברי עם שימורי תאנה ואגוזי מלך קלויים
צריך מנה צמחונית וקטוגנית? פילו עטוף ברי עם שימורי תאנה ואגוזי מלך קלויים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמאה, שימורי ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילו עטוף ברי עם שימורי תאנה ואגוזי מלך קלויים, פילו אפוי ברי עם תאנים ואגוזים, ו סלט כרוב אדום עם תפוח ירוק, שימורי אוכמניות, ואגוזי מלך קלויים.
הוראות
תנור חום עד 204°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. ב 8 אינץ ' מחבת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני. מבשלים אגוזי מלך בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב; להסיר מן החום.
מניחים 1 גיליון של בצק פילו על קרש חיתוך; מברשת קלה עם חלק מהחמאה המומסת.
מניחים גיליון אחר של פילו על גבי; מברשת קלה עם חלק מהחמאה המומסת.
מניחים את הסדין שנותר של פילו לרוחב על שני הסדינים הראשונים; מברשת קלות עם חלק מהחמאה הנותרת.
הסר נייר מגבינה; השאר רינד על.
מניחים עגול גבינה על מרכז סדינים פילו. שימורי תאנים בכפית ואגוזים על גבינה. עם שתי הידיים, להרים מחסנית פילו לכיוון מרכז טוויסט במרכז כדי לעשות צרור (גיליונות עלולים לקרוע קצת).
מניחים על גיליון עוגיות. אם תרצה, לחתוך צורות משאריות בצק פילו הנותרים.
מניחים על גבי הבצק; לחצו קלות כדי לאבטח.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות על מתלה תיל 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם קרקרים ושימורים נוספים, אם תרצה בכך.