פילו קנישס
פילו קניש יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פלפל, שום ועשבי תיבול, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כרוב כבוש קניש, הקנישים של מייל אנד, ו קניש תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות או עד שהם רכים; מסננים. מחזירים תפוחי אדמה למחבת.
מוסיפים שמנת חמוצה, שום ותיבול עשבי תיבול, מלח ופלפל; מועכים תערובת בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בצל. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים יריעת פילו 1 על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (מכסים את הבצק שנותר כדי שלא יתייבש); שכבה עם 2 יריעות פילו נוספות.
חותכים את ערימת הפילו לשניים לרוחב. למעלה כל חצי עם כ 2 כפות תערובת תפוחי אדמה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
להפשיל ג ' לי-רול אופנה, החל קצר צד. טאק מסתיים תחת; מקום לחמניות, הצדדים התפר למטה, על גיליון אפייה מצופה תרסיס בישול. חזור על הפעולה עם תערובת הפילו ותפוחי האדמה שנותרו לסך הכל 12 קנישים. מצפים קלות צמרות קניש בתרסיס בישול.
מניחים קנישים בכלי אטום; להקפיא עד 3 חודשים.
מניחים קנישים קפואים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 למשך 25 דקות או עד להשחמה ופריכה.