פילו תפוחים שטרודל
פילו תפוחים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרם קינמון, ענפי מנטה, תפוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פילו תפוחים שטרודל, תפוח-פילו שטרודל, ו שטרודל אגס בפילו.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מערבבים את התפוחים, חמוציות מיובשות, סוכר חום וקינמון בסיר ומבשלים כ -10 דקות או עד למכרז.
בואו לעמוד במשך 10 דקות כדי להתקרר.
שכבה 2 גיליונות של פילו על משטח עבודה ולרסס עם תרסיס בישול nonstick; מפזרים פירורי עוגיות. חזור על השכבות 2 פעמים עם הסדינים הנותרים.
מורחים את תערובת התפוחים על פילו.
מגלגלים את פילו מהצד 12 אינץ ' כדי לצרף את המילוי.
מניחים את הגליל על תבנית אפייה מרוסס עם תרסיס בישול nonstick.
אופים במשך 25 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני חיתוך לשרת. סדר על צלחות הגשה.
מגישים עם יוגורט וניל או יוגורט וניל קפוא העליון עם מנטה ופטל. ניתן גם להגיש עם קרם קינמון.
* Amaretti הם עוגיות שקדים איטלקיות כי השף Pernetti אומר הם נמוכים מאוד בשומן. בין אם אתה משתמש קרקרים אמרטי או גרהם, פירורי עוגיות להוסיף טעם וגם לשמור כיסי אוויר בין השכבות של בצק פילו, שמירה על זה קל ופריך.* לקבלת מצגת יפה, לחתוך את שטרודל על הטיה, לטפטף את הצלחות עם קצת קרם קינמון, מפזרים את הפרוסות עם אבקת סוכר וקינמון, ומקשטים עם גבעולים של מנטה.
Reprinted with permission from Cal-A-Vie Living: Gourmet Spa Cuisine, © March 2007