פינאן האדי עם תרד ופנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Finnan האדי עם תרד Pancettan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לכם פירורי לחם, תרד, פינן האדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כריכי פינאן-האדי, קרם Finnan האדי (האדוק מעושן), ו שכבות תרד ופנצ'טה.
הוראות
מחממים התנור ל 191° (190C). חמאה צלחת הגשה חסינת ovenproof. ממיסים את השמן והחמאה יחד במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ואת pancetta ומבשלים עד השחמה קלה, על 5 דקות.
בקבוצות, מערבבים את התרד ומבשלים עד נבול. מערבבים את frache crme ו 6 כפות של הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהוא מתעבה מעט.
כפית את תערובת התרד לתוך המנה.
מערבבים את פירורי הלחם ונותרו 2 כפות פרמזן ומפזרים על הדגים.
אופים במשך 15-20 דקות, או עד הדג הוא צנרת חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;