קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פינאן האדי עם תרד ופנצ'טה

פינאן האדי עם תרד ופנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Finnan האדי עם תרד Pancettan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לכם פירורי לחם, תרד, פינן האדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כריכי פינאן-האדי, קרם Finnan האדי (האדוק מעושן), ו שכבות תרד ופנצ'טה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 191° (190C). חמאה צלחת הגשה חסינת ovenproof. ממיסים את השמן והחמאה יחד במחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מוסיפים את הבצל ואת pancetta ומבשלים עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
בצלבצל
3
בקבוצות, מערבבים את התרד ומבשלים עד נבול. מערבבים את frache crme ו 6 כפות של הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהוא מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
תרדתרד
4
כפית את תערובת התרד לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
5
הנח את הפינן האדי למעלה.
6
מפזרים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
7
מערבבים את פירורי הלחם ונותרו 2 כפות פרמזן ומפזרים על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
דגיםדגים
8
אופים במשך 15-20 דקות, או עד הדג הוא צנרת חם.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;