אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Finnan האדי Chowder. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי פינאן-האדי, פינאן האדי עם תרד ופנצ'טה, ו קרם Finnan האדי (האדוק מעושן).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את החמאה והשמן, מוסיפים את הבצל, ומטגנים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מוסיפים את הקורנית והיין ומרתיחים במשך דקה בערך לפני לשפוך את המניה וערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את החלב ומביאים כמעט רותחים, ואז להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את התירס, פינאן האדי, ושחיקה של פלפל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
6
בואו להתבשל עד האדוק הוא רק מבושל, על 10 דקות. טעם לתיבול, הוספת קצת מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
האדוק.
(צינור גדול)
7
(ו)
8
יוצקים לתוך מיכל, מגניב, תווית, לכסות לפני הקפאה.(ד)
9
בואו לעמוד לילה במקרר.(R)
10
יוצקים לתוך מחבת לחמם בעדינות, מנסה לא לשבור את הדג.(ים)
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מחממים מחבת ומוסיפים את הבייקון. מטגנים מחבת עד פריך, ואז לנקז על מגבות נייר. מצקת את המרק לקערות ולמעלה כל אחד עם מערבולת של שמנת, כמה בייקון פריך, וקמצוץ של עירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט