פינאקבט
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתיים ופרימאליים לקופסת המתכונים שלכם, Pinakbet עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 1.75 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -18 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 179 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. גשו לחנות וקנו שום, חציל, עגבנייה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא עובד מצוין כמנה עיקרית. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . ציון זה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו .
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית; מטגנים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד לריכוך, כ-5 דקות. מוסיפים את הבשר ומבשלים עד להשחמה מלאה, 5 עד 7 דקות. מערבבים את השרימפס לתוך התערובת; מתבלים במלח ופלפל. ממשיכים לבשל עד שהשרימפס הופך ורוד, כ-5 דקות.
מוסיפים את העגבנייה לסיר, מכסים ומבשלים 5 דקות. מערבבים את הקישואים, הבמיה, השעועית הירוקה, החציל והמלון המר לתוך התערובת; מכסים ומבשלים עד שכל הירקות רכים למגע, עוד כ-10 דקות.