קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

פינוקי חג המולד של כריסטינה טוזי

פינוקי חג המולד של כריסטינה טוזי
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. לכי לחנות ותקני דגנים, חמאת בוטנים מוקרמת, תבלינים טחונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מרק המינסטרון של טוסי, חטיפי אורז קריספי וחג המולד, ו פינוקי חג המולד כדור שלג (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס 9 על 13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס שמן צמחי nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
בסיר גדול במיוחד על אש נמוכה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיף את המרשמלו וחום, ערבוב כל הזמן, עד נמס לחלוטין, על 2 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
4
מוסיפים את חמאת הבוטנים, אם משתמשים ומערבבים לשלב.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
5
מסירים מהחום, מוסיפים את הדגנים ומשתמשים בכפית עץ או מתכת חזקה עם ידית ארוכה כדי לערבב עד שהדגנים מצופים היטב בתערובת החמאה-מרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
6
הוסף כל תערובת אופציונלית ומערבבים לשלב.
7
לגרד את התערובת לתוך מחבת מוכן להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חותכים פיסת נייר קלף או שעווה לתוך מלבן בערך 9 על 13 אינץ ' וריסוס עם תרסיס שמן צמחי לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
מניחים את הקלף המשומן או נייר שעווה על גבי הפינוקים ולחץ על התערובת לתוך המחבת עד שהוא 1/2 עד 1 אינץ ' עבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בואו להתקרר עד המשרד, 15 עד 20 דקות.
11
באמצעות סכין גדולה וחדה לחתוך את הפינוקים לתוך ריבועים 2 אינץ ' כ. לעשות קדימה: פינוקים יכולים להתבצע קדימה ונשמר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, במשך 2 עד 3 ימים, או קפוא עד 1 חודש.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים