קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות93
מגזין

פיסטו

פיסטו

הוראות

1
In a food processor purée the basil and the garlic, add the oil, the Parmesan, and salt and pepper to taste, and blend the pistou until it is smooth. Stir the pistou into soups or toss it with cooked pasta or vegetables. (The pistou may be made 1 week in advance and kept, chilled, in an airtight container.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר