קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות93
מגזין

פיסטו

פיסטו

הוראות

1
In a food processor purée the basil and the garlic, add the oil, the Parmesan, and salt and pepper to taste, and blend the pistou until it is smooth. Stir the pistou into soups or toss it with cooked pasta or vegetables. (The pistou may be made 1 week in advance and kept, chilled, in an airtight container.)
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה