פיסטוק ביסקוטי
פיסטוק ביסקוטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פיסטוק ביסקוטי, פיסטוק-פיגי ביסקוטי, ו פיסטוק ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ וחלב; לתת לעמוד במשך 10 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח), מערבבים היטב עם מקצף. ממיסים 2 כפות חמאה.
שלב 2 כפות חמאה מומסת, תערובת חלב, קליפה, וביצה בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח, ערבוב עד מעורבב היטב (הבצק יהיה מתפורר). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 7 פעמים. צורה בצק לתוך יומן 4 x 12inch על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד חום זהוב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
הסר יומן מסדין אפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט. באמצעות סכין משונן, לחתוך יומן באלכסון לתוך 24 (1/2 אינץ') פרוסות.
מניחים פרוסות זקופות על תבנית אפייה; אופים ב 325 במשך 20 דקות או עד פריך.
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים 1 כפית חמאה ושוקולד נותרים בצלחת בטוחה למיקרוגל; מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד שהשוקולד נמס, ערבוב פעם אחת.
יוצקים תערובת שוקולד לתוך שקית פלסטיק zip העליון קטן; חותם. חותכים חור זעיר בפינה 1 של התיק; תערובת שוקולד טפטוף מעל ביסקוטי מקורר.