קושימומחה
מוכן ב1 ש, 4 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

פיסלאדייר

פיסלאדייר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 4 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, מלח, פלפל קלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים את בצק הפיצה לשניים ויוצרים כל חצי לכדור.הכן אש חמה בגריל ולחמם מראש אבן פיצה במשך 30 דקות לפחות, עד המדחום על אבן רושמת 260°.In מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את 2 Tbs. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, המלח, עלה דפנה וקורנית ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל חום, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך שקוף, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר את עלה המפרץ ואת זרעי קורנית ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4
תן לבצלים להתקרר.באמצעות סיכה מתגלגלת או הידיים שלך, בעדינות לגלגל או למתוח 1 כדור בצק לתוך מלבן 10 על 6 אינץ'. אבק קל קליפת פיצה עם קמח ולהניח את הבצק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מורחים חצי הבצל באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. סדר 10 של פרוסות אנשובי על גבי הבצל ב 2 שורות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מניחים 1 רצועת פלפל על פני כל רצועת אנשובי. מסדרים 15 זיתים ב-3 שורות ארוכות. בזהירות להחליק את pisaladire על אבן פיצה שחומם מראש, לכסות את הגריל ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 10 עד 12 דקות.באמצעות קליפת פיצה, להעביר את pisaladire ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מפזרים 1/2 Tbs. של אורגנו לחתוך לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
8
טפטוף בשמן זית. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
9
מגיש 4 עד 6.הערה: השתמש במנדולינה כדי לחתוך את הבצל במהירות ובאופן שווה. צבת דובדבן עושה עבודה מהירה של חורבות הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Cherry PitterCherry Pitter
מנדולינהמנדולינה