פיסלאדייר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 4 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, מלח, פלפל קלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים את בצק הפיצה לשניים ויוצרים כל חצי לכדור.הכן אש חמה בגריל ולחמם מראש אבן פיצה במשך 30 דקות לפחות, עד המדחום על אבן רושמת 260°.In מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את 2 Tbs. שמן זית.
מוסיפים את הבצל, המלח, עלה דפנה וקורנית ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל חום, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך שקוף, 4 עד 5 דקות יותר.
הסר את עלה המפרץ ואת זרעי קורנית ולהשליך.
תן לבצלים להתקרר.באמצעות סיכה מתגלגלת או הידיים שלך, בעדינות לגלגל או למתוח 1 כדור בצק לתוך מלבן 10 על 6 אינץ'. אבק קל קליפת פיצה עם קמח ולהניח את הבצק על גבי.
מורחים חצי הבצל באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. סדר 10 של פרוסות אנשובי על גבי הבצל ב 2 שורות ארוכות.
מניחים 1 רצועת פלפל על פני כל רצועת אנשובי. מסדרים 15 זיתים ב-3 שורות ארוכות. בזהירות להחליק את pisaladire על אבן פיצה שחומם מראש, לכסות את הגריל ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 10 עד 12 דקות.באמצעות קליפת פיצה, להעביר את pisaladire ללוח חיתוך.
מפזרים 1/2 Tbs. של אורגנו לחתוך לפרוסות.
טפטוף בשמן זית. חזור עם שאר החומרים.
מגיש 4 עד 6.הערה: השתמש במנדולינה כדי לחתוך את הבצל במהירות ובאופן שווה. צבת דובדבן עושה עבודה מהירה של חורבות הזיתים.