פיצ' ס וגלידת שמנת.
פיצ' ס וגלידת שמנת זה ... ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מלח, שמנת כבדה, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. נסו פיצ' ס וגלידת שמנת., פיצ'ס ויוגורט קצפת., ו פופס קפוא עם אפרסקים וקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החצאים לקוביות 1/4 אינץ ' עד שיש לך 1 כוס.
מניחים את האפרסקים חתוכים בשקית פלסטיק גדולה resealable; להפריש.
חותכים את החצאים אפרסק הנותרים לתוך גושים 1 אינץ מחוספס ומניחים בבלנדר.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת חלקה, עוצרים את הבלנדר כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
יוצקים את התערובת לתוך התיק עם אפרסקים חתוכים לקוביות ומערבבים לשלב.
חותכים על 1/2 ל 3/4 אינץ ' הנחה של פינה אחת של התיק (לצבוט את הפתח סגור כך בסיס קרח פופ לא נגמר) ולאחר מכן לסחוט אפילו כמויות של התערובת לתוך תבניות פופ המקפיא. הקש על התבניות כמה פעמים על הדלפק לשחרר כל בועות. הכנס את המקלות להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.