תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פרוזן חמאת בוטנים גביע קינוח פיצה (פיצה Tretzza) + וידאו, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean.
הוראות
1
מערבבים יחד את השמרים והסוכר עם 250ml מים חמים ולהשאיר לשבת במשך 10 דקות.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מניחים חצי קמח במערבל שולחן העליון עם וו בצק, יוצקים את תערובת השמרים ומכים במהירות בינונית במשך 10 דקות (או לערבב בקערה, ולאחר מכן ללוש עם ידיים משומנות בקערה במשך 5-10 דקות).
השאירו מקום חם במשך 10 דקות יותר, ולאחר מכן להוסיף את הקמח והשמן הנותרים. להכות או ללוש בצק במשך 5 דקות נוספות. לשים בקערה משומנת היטב, לכסות עם מטלית במקום חם כדי להכפיל בגודל על 1 שעות.
מוסיפים את השום, 1 כפית מלח ים ופלפל שחור טחון 1 כפית ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום ומבשלים במשך 20 דקות טובות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8
לאחר הבצק שלך הוכפל בגודל, לסטור אותו על משטח מקומח קלות ללוש במשך 4 דקות עד רך אבל לא אלסטי מדי. מחלקים ל 6 חתיכות, להתגלגל לתוך כדורים ולהשאיר לנוח במשך 10 דקות.
סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. Fantini Sangiovese עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.