פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פרוזן חמאת בוטנים גביע קינוח פיצה (פיצה Tretzza) + וידאו, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean.
הוראות
מערבבים יחד את השמרים והסוכר עם 250ml מים חמים ולהשאיר לשבת במשך 10 דקות.
מניחים חצי קמח במערבל שולחן העליון עם וו בצק, יוצקים את תערובת השמרים ומכים במהירות בינונית במשך 10 דקות (או לערבב בקערה, ולאחר מכן ללוש עם ידיים משומנות בקערה במשך 5-10 דקות).
השאירו מקום חם במשך 10 דקות יותר, ולאחר מכן להוסיף את הקמח והשמן הנותרים. להכות או ללוש בצק במשך 5 דקות נוספות. לשים בקערה משומנת היטב, לכסות עם מטלית במקום חם כדי להכפיל בגודל על 1 שעות.
עבור הרוטב, לחמם את השמן במחבת על חום מתון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את השום, 1 כפית מלח ים ופלפל שחור טחון 1 כפית ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום ומבשלים במשך 20 דקות טובות, ערבוב מדי פעם.
לאחר הבצק שלך הוכפל בגודל, לסטור אותו על משטח מקומח קלות ללוש במשך 4 דקות עד רך אבל לא אלסטי מדי. מחלקים ל 6 חתיכות, להתגלגל לתוך כדורים ולהשאיר לנוח במשך 10 דקות.
מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר האפשרית (מאוורר 270C במטבח מבחן מזון טוב) ומניחים תבנית אפייה שטוחה בתנור.
עם מערוך משוריין היטב, מגלגלים כל כדור בצק דק ככל האפשר.
הסר את תבנית האפייה מהתנור, שמן או אבק עם קמח, ולאחר מכן בזהירות להעביר את בסיס הבצק על זה.
מורחים על חלק מרוטב העגבניות (אני אוהב ליישם אותו בכמות שהיית להפיץ מרמייט על טוסט, או הבסיס יהיה רך ליפול לחתיכות), ואז הגבינה וכל תוספות שאתה רוצה.
מבשלים בין 5-10 דקות בהתאם לטמפ ' התנור שלך, עד שהבסיס פריך והגבינה נמסה. תתפזרו עם בזיליקום.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. Fantini Sangiovese עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Fantini Sangiovese]()
Fantini Sangiovese
צבע נופך, זר פירות של תותים ודובדבנים שחורים עם הערות vinous ורמזים של עץ, אינטנסיבי למדי ומתמשך; בעל גוף בינוני, עם טאנינים מוצקים ואיזון טוב, ערעור מיידי.זוגות היטב עם סלמי, מנות ראשונות מלוחות, בשרים אדומים וגבינות.