קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פיצה

פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פרוזן חמאת בוטנים גביע קינוח פיצה (פיצה Tretzza) + וידאו, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean.

הוראות

1
מערבבים יחד את השמרים והסוכר עם 250ml מים חמים ולהשאיר לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מניחים חצי קמח במערבל שולחן העליון עם וו בצק, יוצקים את תערובת השמרים ומכים במהירות בינונית במשך 10 דקות (או לערבב בקערה, ולאחר מכן ללוש עם ידיים משומנות בקערה במשך 5-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
השאירו מקום חם במשך 10 דקות יותר, ולאחר מכן להוסיף את הקמח והשמן הנותרים. להכות או ללוש בצק במשך 5 דקות נוספות. לשים בקערה משומנת היטב, לכסות עם מטלית במקום חם כדי להכפיל בגודל על 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
עבור הרוטב, לחמם את השמן במחבת על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השום, 1 כפית מלח ים ופלפל שחור טחון 1 כפית ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום ומבשלים במשך 20 דקות טובות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8
לאחר הבצק שלך הוכפל בגודל, לסטור אותו על משטח מקומח קלות ללוש במשך 4 דקות עד רך אבל לא אלסטי מדי. מחלקים ל 6 חתיכות, להתגלגל לתוך כדורים ולהשאיר לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר האפשרית (מאוורר 270C במטבח מבחן מזון טוב) ומניחים תבנית אפייה שטוחה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
עם מערוך משוריין היטב, מגלגלים כל כדור בצק דק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
11
הסר את תבנית האפייה מהתנור, שמן או אבק עם קמח, ולאחר מכן בזהירות להעביר את בסיס הבצק על זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מורחים על חלק מרוטב העגבניות (אני אוהב ליישם אותו בכמות שהיית להפיץ מרמייט על טוסט, או הבסיס יהיה רך ליפול לחתיכות), ואז הגבינה וכל תוספות שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
13
מבשלים בין 5-10 דקות בהתאם לטמפ ' התנור שלך, עד שהבסיס פריך והגבינה נמסה. תתפזרו עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. Fantini Sangiovese עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Fantini Sangiovese
Fantini Sangiovese
צבע נופך, זר פירות של תותים ודובדבנים שחורים עם הערות vinous ורמזים של עץ, אינטנסיבי למדי ומתמשך; בעל גוף בינוני, עם טאנינים מוצקים ואיזון טוב, ערעור מיידי.זוגות היטב עם סלמי, מנות ראשונות מלוחות, בשרים אדומים וגבינות.