פיצה BLT בגריל
פיצה blt בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא פרושוטו, בצק פיצה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו סלט BLT, סלט BLT, ו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום בינוני-נמוך. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות שוות. על משטח מקומח קל, לגלגל כל אחד לעובי 1/4 אינץ'.
מברשת כל העליון עם 1/2 כף השמן.
מעבירים את הבצק לגריל, בצד משומן למטה. מכסים גריל ומבשלים עד צמרות להתחיל בועה ואת תחתית להיות פריך, על 3 דקות. עבודה מהירה, מברשת את החלק העליון של כל פיסת בצק עם 1/2 כף השמן להתהפך. מחלקים את הפרושוטו באופן שווה ביניהם וממשיכים לבשל, חשוף, עד התחתית הם זהב פריך, 2 עד 3 דקות.
הסר מחום ושכבה עם העגבניה. למעלה עם ארוגולה טפטוף עם השמן שנותר.
חותכים לחתיכות ומחלקים בין לוחות בודדים.טיפ: כדי להפוך את המתכון הזה ידידותי לילדים, להחליף את הפרושוטו עם בשר חזיר פרוס להשמיט את ארוגולה.