פיצה אלפרדו עוף
מתכון עוף אלפרדו פיצה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 35 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 406 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת שום, מים, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פיצה אלפרדו עוף, פיצה אלפרדו עוף, ו פיצה אלפרדו עוף.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 2 כפות תערובת רוטב לסלט, מים, חומץ ושמן. (שמור את תערובת המרינדה שנותרה לשימוש אחר).
יוצקים 1/3 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את העוף. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר 1 שעה. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה מעוף. צולים עוף, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהחום במשך 5-7 דקות בכל צד או עד מדחום קורא 170 ליטר, צולה מדי פעם עם מרינדה שמורות. מגניב. קוביית עוף ומניחים בצד.
מניחים קרום קליפת לחם על 12 אינץ ' לא משומן. מחבת פיצה.
מפזרים את גבינת הפרמזן, התיבול האיטלקי, אבקת השום, 1/2 כוס גבינת תערובת פיצה, פלפל ירוק, בצל, פטריות, עוף חתוך לקוביות וגבינה שנותרה.
אופים, חשופים, ב 450 מעלות במשך 8-10 דקות או עד הגבינה נמסה.