פיצה אלפרדו צלחת עמוקה
פיצה אלפרדו צלחת עמוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 492 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך שמרים, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: פיצה אלפרדו צלחת עמוקה, פיצה פאי צלחת עמוקה, ו פיצה דיפ-דיש.
הוראות
בקערה, לערבב את המים, שמן, ושמרים. מערבבים בקמח.
להתגלגל לתוך כדור, ולהעביר לקערה משומנת היטב. אפשר לעלות 1 שעה במיקום חם, או עד הוכפל בגודל.
ביסודיות משמנים סיר פיצה צלחת עמוקה. Punch למטה בצק, ולהעביר למחבת. מכסים את הבצק עם מטלית, ומאפשרים לקרום לעלות 25 דקות, עד נפוח.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בסיר על אש נמוכה, מערבבים את השמנת, החמאה וגבינת השמנת, תוך ערבוב מתמיד, עד מומס היטב מעורבב.
מערבבים בגבינת פרמזן ואבקת שום. המשך לבשל ומערבבים 15 דקות, או עד פרמזן הוא השחמה קלות.
מורחים על קרום הפיצה. למעלה עם גבינת מוצרלה.
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקרום משחימים קלות.