פיצה אלפרדו צלחת עמוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 492 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך שמרים, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: פיצה אלפרדו צלחת עמוקה, פיצה פאי צלחת עמוקה, ו פיצה דיפ-דיש.
הוראות
1
בקערה, לערבב את המים, שמן, ושמרים. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להתגלגל לתוך כדור, ולהעביר לקערה משומנת היטב. אפשר לעלות 1 שעה במיקום חם, או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
ביסודיות משמנים סיר פיצה צלחת עמוקה. Punch למטה בצק, ולהעביר למחבת. מכסים את הבצק עם מטלית, ומאפשרים לקרום לעלות 25 דקות, עד נפוח.
מרכיבים שתצטרך
אגרוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בסיר על אש נמוכה, מערבבים את השמנת, החמאה וגבינת השמנת, תוך ערבוב מתמיד, עד מומס היטב מעורבב.