פיצה אננס ונקניק ללא גלוטן
פיצה אננס ונקניק ללא גלוטן היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גאודה, בצל, תפוחי אדמה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 65%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פיצה טאקו ללא גלוטן עם קרום פיצה ללא גלוטן של אודי, מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר ארוחת ערב לילות (ללא חלב וללא גלוטן!), ו לחמניות פיצה ללא גלוטן - פלוס 5 סיבות שילדיכם צריכים לאכול ללא גלוטן.
הוראות
הניחו אבן פיצה או תבנית אפייה על מתלה לתנור במצב השלישי התחתון וחממו מראש ל -500 מעלות פרנהייט מחלקים את בצק הפיצה ל -2 כדורים. ריססו תבנית עם תרסיס בישול ולחצו כל כדור לסיבוב דק בגודל 10 אינץ'.
שים את תבנית האפייה על האבן שחוממה מראש ופרבאופים עד שהבצק רק מתחיל להשחים בתחתית ובקצוות, כ -10 דקות לקרום רך יותר או כ -15 דקות לקרום פריך יותר.
מוציאים ומניחים להתקרר מעט.
בינתיים זורקים את הבצל ומיץ הליים לקערה קטנה ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר עד שהבצל הופך לורוד ומתרכך מעט, כ -10 דקות. זן.
מחלקים את רוטב הפיצה, הגאודה, הבייקון והאננס בין 2 קרומי הפיצה.
אופים על האבן שחוממה מראש עד שהקרום מזהיב והגודה נמסה, 8 עד 10 דקות. למעלה עם בצל כבוש וכוסברה.
חותכים כל פיצה ל -4 פרוסות ומגישים.
מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז מזלג, כ -25 דקות; הסר. לאחר שתפוחי האדמה קרירים מספיק לטיפול, הסר את הקליפה ועבד את תפוחי האדמה דרך סט רייסר מעל קערה גדולה (צריך להכיל כ -2 כוסות). הניחו בצד.
מערבבים יחד את המים החמים, האגבה והשמרים בכוס מדידה או בקערה קטנה.
הניחו לשבת עד שמתפתחת שכבה קטנה של קצף בחלקו העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, השלך ונסה שוב עם שמרים חדשים.)
מוסיפים את תפוחי האדמה, קמח האורז, עמילן הטפיוקה ו -3 / 4 כפית מלח לקערת מערבל המעמד המצויד בתוסף ההנעה.
מערבבים במהירות בינונית עד לאיחוד התערובת ויוצרים ארוחה דקה ומתפוררת. ממשיכים לערבב על בינוני, מוסיפים את החלבון והשמן, מזלפים לאט את תערובת השמרים ומערבבים עד שהבצק מתאחד (הוא יהיה מעט דביק). מכסים את הקערה בחוזקה בניילון ומניחים במקום חמים עד שהבצק עולה בחצי, בערך 1 1/2 שעות.
טופס את הבצק לתוך 2 או 4 כדורים, עבור פיצות קטנות או בינוניות, ואז גם לבשל אותם לפי הצורך או לעטוף אותם היטב להקפיא עד חודש 1. להפשיר בצק קפוא בטמפרטורת החדר, ואז לעצב ולבשל.
למנה: קלוריות: 330; שומן: 4.5 גרם (רווי: 0.5 גרם); כולסטרול: 0 מ ג; נתרן: 380 מ ג; פחמימות: 67 גרם; סיבים: 3 גרם; חלבון: 6 גרם; סוכר: 3 גרם
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יקב קרדלה סנג ' ובזה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![יקב קרדלה סנג ' יובזה]()
יקב קרדלה סנג ' יובזה
פסטה, דגים, צדפות