קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פיצה אננס ונקניק ללא גלוטן

פיצה אננס ונקניק ללא גלוטן
פיצה אננס ונקניק ללא גלוטן היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גאודה, בצל, תפוחי אדמה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 65%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פיצה טאקו ללא גלוטן עם קרום פיצה ללא גלוטן של אודי, מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר ארוחת ערב לילות (ללא חלב וללא גלוטן!), ו לחמניות פיצה ללא גלוטן - פלוס 5 סיבות שילדיכם צריכים לאכול ללא גלוטן.

הוראות

1
ציוד מיוחד: רייסר
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2
הניחו אבן פיצה או תבנית אפייה על מתלה לתנור במצב השלישי התחתון וחממו מראש ל -500 מעלות פרנהייט מחלקים את בצק הפיצה ל -2 כדורים. ריססו תבנית עם תרסיס בישול ולחצו כל כדור לסיבוב דק בגודל 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
שים את תבנית האפייה על האבן שחוממה מראש ופרבאופים עד שהבצק רק מתחיל להשחים בתחתית ובקצוות, כ -10 דקות לקרום רך יותר או כ -15 דקות לקרום פריך יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מוציאים ומניחים להתקרר מעט.
5
בינתיים זורקים את הבצל ומיץ הליים לקערה קטנה ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר עד שהבצל הופך לורוד ומתרכך מעט, כ -10 דקות. זן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחלקים את רוטב הפיצה, הגאודה, הבייקון והאננס בין 2 קרומי הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
רוטב פיצהרוטב פיצה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
גאודהגאודה
7
אופים על האבן שחוממה מראש עד שהקרום מזהיב והגודה נמסה, 8 עד 10 דקות. למעלה עם בצל כבוש וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
גאודהגאודה
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
חותכים כל פיצה ל -4 פרוסות ומגישים.
9
מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז מזלג, כ -25 דקות; הסר. לאחר שתפוחי האדמה קרירים מספיק לטיפול, הסר את הקליפה ועבד את תפוחי האדמה דרך סט רייסר מעל קערה גדולה (צריך להכיל כ -2 כוסות). הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מערבבים יחד את המים החמים, האגבה והשמרים בכוס מדידה או בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
הניחו לשבת עד שמתפתחת שכבה קטנה של קצף בחלקו העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, השלך ונסה שוב עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
מוסיפים את תפוחי האדמה, קמח האורז, עמילן הטפיוקה ו -3 / 4 כפית מלח לקערת מערבל המעמד המצויד בתוסף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מערבבים במהירות בינונית עד לאיחוד התערובת ויוצרים ארוחה דקה ומתפוררת. ממשיכים לערבב על בינוני, מוסיפים את החלבון והשמן, מזלפים לאט את תערובת השמרים ומערבבים עד שהבצק מתאחד (הוא יהיה מעט דביק). מכסים את הקערה בחוזקה בניילון ומניחים במקום חמים עד שהבצק עולה בחצי, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
טופס את הבצק לתוך 2 או 4 כדורים, עבור פיצות קטנות או בינוניות, ואז גם לבשל אותם לפי הצורך או לעטוף אותם היטב להקפיא עד חודש 1. להפשיר בצק קפוא בטמפרטורת החדר, ואז לעצב ולבשל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
15
למנה: קלוריות: 330; שומן: 4.5 גרם (רווי: 0.5 גרם); כולסטרול: 0 מ ג; נתרן: 380 מ ג; פחמימות: 67 גרם; סיבים: 3 גרם; חלבון: 6 גרם; סוכר: 3 גרם
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יקב קרדלה סנג ' ובזה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
יקב קרדלה סנג ' יובזה
יקב קרדלה סנג ' יובזה
פסטה, דגים, צדפות