קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פיצה אננס ונקניק ללא גלוטן

פיצה אננס ונקניק ללא גלוטן
פיצה אננס ונקניק ללא גלוטן היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גאודה, בצל, תפוחי אדמה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 65%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פיצה טאקו ללא גלוטן עם קרום פיצה ללא גלוטן של אודי, מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר ארוחת ערב לילות (ללא חלב וללא גלוטן!), ו לחמניות פיצה ללא גלוטן - פלוס 5 סיבות שילדיכם צריכים לאכול ללא גלוטן.

הוראות

1
ציוד מיוחד: רייסר
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2
הניחו אבן פיצה או תבנית אפייה על מתלה לתנור במצב השלישי התחתון וחממו מראש ל -500 מעלות פרנהייט מחלקים את בצק הפיצה ל -2 כדורים. ריססו תבנית עם תרסיס בישול ולחצו כל כדור לסיבוב דק בגודל 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
3
שים את תבנית האפייה על האבן שחוממה מראש ופרבאופים עד שהבצק רק מתחיל להשחים בתחתית ובקצוות, כ -10 דקות לקרום רך יותר או כ -15 דקות לקרום פריך יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מוציאים ומניחים להתקרר מעט.
5
בינתיים זורקים את הבצל ומיץ הליים לקערה קטנה ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר עד שהבצל הופך לורוד ומתרכך מעט, כ -10 דקות. זן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
מחלקים את רוטב הפיצה, הגאודה, הבייקון והאננס בין 2 קרומי הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
רוטב פיצהרוטב פיצה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
גאודהגאודה
7
אופים על האבן שחוממה מראש עד שהקרום מזהיב והגודה נמסה, 8 עד 10 דקות. למעלה עם בצל כבוש וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
גאודהגאודה
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
8
חותכים כל פיצה ל -4 פרוסות ומגישים.
9
מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז מזלג, כ -25 דקות; הסר. לאחר שתפוחי האדמה קרירים מספיק לטיפול, הסר את הקליפה ועבד את תפוחי האדמה דרך סט רייסר מעל קערה גדולה (צריך להכיל כ -2 כוסות). הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מערבבים יחד את המים החמים, האגבה והשמרים בכוס מדידה או בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
הניחו לשבת עד שמתפתחת שכבה קטנה של קצף בחלקו העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, השלך ונסה שוב עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
מוסיפים את תפוחי האדמה, קמח האורז, עמילן הטפיוקה ו -3 / 4 כפית מלח לקערת מערבל המעמד המצויד בתוסף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
13
מערבבים במהירות בינונית עד לאיחוד התערובת ויוצרים ארוחה דקה ומתפוררת. ממשיכים לערבב על בינוני, מוסיפים את החלבון והשמן, מזלפים לאט את תערובת השמרים ומערבבים עד שהבצק מתאחד (הוא יהיה מעט דביק). מכסים את הקערה בחוזקה בניילון ומניחים במקום חמים עד שהבצק עולה בחצי, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
14
טופס את הבצק לתוך 2 או 4 כדורים, עבור פיצות קטנות או בינוניות, ואז גם לבשל אותם לפי הצורך או לעטוף אותם היטב להקפיא עד חודש 1. להפשיר בצק קפוא בטמפרטורת החדר, ואז לעצב ולבשל.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
15
למנה: קלוריות: 330; שומן: 4.5 גרם (רווי: 0.5 גרם); כולסטרול: 0 מ ג; נתרן: 380 מ ג; פחמימות: 67 גרם; סיבים: 3 גרם; חלבון: 6 גרם; סוכר: 3 גרם
מרכיבים שתצטרך
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יקב קרדלה סנג ' ובזה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
יקב קרדלה סנג ' יובזה
יקב קרדלה סנג ' יובזה
פסטה, דגים, צדפות