פיצה ארמנית (הידועה גם בשם Lahmajoon)
אם יש לך פלפל, פלפל קאיין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Lahmajoon (פיצה ארמנית), פיצה ארמנית-Lahmajoun, ו Lahmahjoon (פיצה ארמנית).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
דופק את השום במעבד מזון כדי לרכך אותו.
מוסיפים את הבצל והדופק לקצוץ, ואז מוסיפים את הפלפל הירוק ואת הדופק לקצוץ.
מוסיפים את הטלה, רסק עגבניות, פטרוזיליה, כמון, קאיין, ומלח ופלפל; תהליך עד שהכל קצוץ היטב. העקביות צריכה להיות רטובה ודביקה, כמו חומוס.
מורחים שכבה דקה של תערובת הבשר על טורטיות קמח כל הדרך לקצה.
אופים ישירות על מתלה התנור במשך 8 עד 10 דקות, או עד הקצוות הם השחמה ואת הבשר מבושל דרך. אם הטורטייה מתחילה לנפח בתנור, פופ אותו עם מזלג מלמעלה. כדי לשרת, לסחוט קצת לימון מעל, לקפל את הפיצה לרבעים, ולאכול מהיד.