פיצה בגריל
הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 33%. נסו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
התחל אש פחם או מחממים גריל גז לחום בינוני גבוה.
מערבבים 2 כוסות קמח, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
להוסיף מים חמים מאוד ושמן; לערבב עד היטב מעורבב, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש* * על משטח מקומח, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד חלק וגמיש אבל לא דביק, על 5 דקות.
מחלקים בצק ל 8 מנות. לטפוח או לגלגל בצק על הדלפק משוריין היטב על עיגולים 8 אינץ'; הם לא צריכים להיות מושלמים.
מברשת שני הצדדים של הקרום עם שמן נוסף. באמצעות הידיים, להרים כל קרום בזהירות במקום על גריל. מבשלים 3 עד 4 דקות עד התחתונה הוא השחמה קלות העליון נראה להגדיר. באמצעות מלקחיים ארוכים מטופלים, להסיר את הקרום מגריל, צד בגריל למעלה, מגש או תבנית אפייה.
מוסיפים מעט רוטב ומעלים את הצד הגריל של כל פיצה קרום. עודף רוטב או תוספות עושה את הפיצה קשה להתמודד. חזור עם הפיצות שנותרו.
בזהירות להחליק כל פיצה על הגריל. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות עד לתחתית הקרום הוא השחמה גבינה מותכת.