פיצה בגריל
ניתן להכין את המתכון של פיצה בגריל תוך כ-30 דקות . מתאים ל-6 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 617 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -37 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פפריקה, גבינת מוצרלה, זרעי שומר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 55% . מתכונים דומים: פיצה עוף, אספרגוס ופטריות בגריל עם קרום פיצה מאפיית Blackbird , פיצה עוף, אספרגוס ופטריות בגריל עם קרום פיצה מאפיית Blackbird , ופיצה עוף, אספרגוס ופטריות בגריל עם קרום פיצה של מאפיית Blackbird .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: חותכן ביסקוויטים 3 אינץ'
מחממים את הגריל על אש בינונית.
מצפים מחבת גדולה על אש בינונית בשמן קנולה.
מוסיפים את זרעי השומר, פתיתי הפלפל האדום, לפי הטעם ואת החזיר, ומשחימים כ-3 דקות.
מוסיפים אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, פלפל קאיין ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד כמה דקות ואז מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מותחים את הבצק כדי שיהיה רחב יותר. על משטח מקומח מרדדים את הבצק לדיסק דק. בעזרת חותכן ביסקוויטים קורצים עיגולים ומברישים צד אחד בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
שמים את עיגולי הבצק על הגריל, עם השמן כלפי מטה.
מברישים עוד שמן בצד השני ומתבלים שוב במלח ופלפל. צולים 1 עד 2 דקות מכל צד. כשהם מבושלים מוציאים אותם מהגריל.
מעל כל מיני פיצה הכמות הרצויה של רוטב הפיצה, תערובת החזיר והגבינה. מחזירים את הפיצות לגריל וסוגרים את המכסה. מבשלים עד שהגבינה נמסה ותערובת החזיר מתחממת, בערך 1 עד 2 דקות.
מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בפטרוזיליה טרייה קצוצה ומגישים.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone]()
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
"ה-Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone משנת 2000 הוא מכרם צלע גבעה ממערב לעיר. הוא ללא ספק מקור עליון לסנג'ובזה מעולה. כהה יותר, יותר אודם ושחור בגוון מאשר הביקבוק הרגיל, חם ובשל בניחוח עם פירות יער, וניל וקינמון מלפנים ובמרכז, טעמיו ארוכים וממוקדים. רציפות הזרימה על פני החך מרשימה, רמת הצפיפות גבוהה והכוח והאלגנטיות באיזון מצוין. הגמישות מרמזת על מוכנות אשר יכול בהחלט להיות מטעה. היין עדיין ישתה היטב בין 2012 ל-2014."-Wine Advocate