פיצה ביאנקה
פיצת המתכון ביאנקה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה חלקית, גבינת ריקוטה חלקית, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה ביאנקה דיפ, ביאנקה פיצה, ו פיצה ביאנקה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בצק מוכן (ראה "הכל על בצק" להלן) עם גבינת מוצרלה. גבינת ריקוטה דולופ וגבינת עיזים על בצק. למעלה עם גבינת פרמזן ותימין טרי.
אופים ב 450 במשך 1215 דקות או עד חום זהוב.
איפה לקנות אותו: אתה יכול לקבל בצק פיצה בקירור בפיצריה המקומית שלך או בסופרמרקט (סוחר ג ' ו, Whole Foods, וalbertsons לעשות גדולים).
תן לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני שהוא מגלגל אותו החוצה, ולסדר את מתלה התנור שלך במיקום הנמוך ביותר. לאחר מכן בצע את ההוראות האלה, להוסיף תוספות, ואופים.
פיצה prep: מחממים תנור ל 45
מרדדים 1 (1 פאונד) חיטה מלאה או בצק פיצה רגיל קנה בחנות על משטח מקומח קל עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך סיבוב 13 אינץ 'או 13-x 12 אינץ' מלבן. קל לרסס גיליון אפייה גדול עם שמן זית; מפזרים קמח תירס.
להפשיל צדדים 1 אינץ ' כדי ליצור שפה.