פיצה ביאנקה עם קייל וקציצות עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. בבמנה עיקרית זו יש 1182 קלוריות, 74 גרם חלבון ו-59 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש קישורי נקניק הודו פיקנטיים, מוצרלה מחלב מלא גס, חלב ורסק עגבניות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 80%, המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פיצה ביאנקה, פיצה ביאנקה ופיצה ביאנקה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לרוטב: בסיר קטן כבד ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס
מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן במשך דקה. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי טריפה מתמדת.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את אגוז המוסקט, עלה הדפנה והשום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5
מקציפים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה לעקביות רוטב וחלקה, 2 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוציאים וזורקים את עלה הדפנה והשום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
לפיצה: מחממים את התנור ל-450 מעלות צלזיוס. משמנים נייר אפייה כבד בגודל 16 על 10 אינץ' עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בעזרת האצבעות מורחים את הבצק על תבנית האפייה המוכנה לצורת מלבן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
מטפטפים את הבצק בשמן זית. מורחים את הרוטב מעל ומפזרים בצורה אחידה ומשאירים גבול של 1 אינץ' מסביב לבצק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עצם הודו וצוואר הודו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מפזרים מעל את המוצרלה. מסדרים מעל את הקציצות, כשהצד החתוך כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
11
מפזרים את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ומוסיפים את הקייל בשכבה אחידה על גבי הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מזלפים שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
15
אופים עד שהקייל פריך, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
חותכים לריבועים ומגישים.
17
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם, הפרמזן, הבזיליקום, הפטרוזיליה, החלב, רסק העגבניות, המלח, הפלפל, הביצים, השום והבצל. בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-279 דולר.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, צמדי בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.