פיצה בסגנון שיקגו
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, גבינת מוצרלה חצי רזה, אטסא נקניק פיצה פיקנטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה לא כל כך מדהים. נסו פאי פיצה בסגנון שיקגו-טייק 3, פיצה בסגנון שיקגו, ו פיצה בסגנון שיקגו (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס מנות בצק על גבי תבנית אפייה גדולה המצופה בריסוס בישול, חופף מעט את הקצוות. קמצוץ קצוות יחד לאטום. לטפוח את הבצק לתוך מלבן 15 x 12 אינץ'.
מפזרים גבינת מוצרלה על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ', העליון עם נקניק, בזיליקום, ועגבניות.
מפזרים גבינת פרמזן ופלפל.
אופים ב 450 במשך 2 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-425 (אל תסיר פיצה מהתנור) ואפה 12 דקות נוספות או עד שהגבינה תימס.