פיצה ברביקיו עוף בסגנון קליפורניה מבית קראפט
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ברביקיו. נסו להכין בבית פיצה ברביקיו עוף בסגנון קליפורניה מקראפט. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 585 קלוריות , 57 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. זה מושלם ליום האב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם רוטב ברביקיו מקורי נועז, בצק הפיצה האהוב עליך, חזה עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . מתכונים דומים:פיצה ברביקיו עוף בסגנון קליפורניה מקראפט , פיצה ברביקיו עוף בסגנון קליפורניה , ו- KRAFT BBQ Chicken Mac בסגנון ביתי .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
מבשלים ומערבבים עוף במחבת גדולה מרוססת בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה 4 עד 5 דקות. או עד לסיום. מערבבים פנימה 1 כף רוטב ברביקיו.
מורחים קרום פיצה ברוטב ברביקיו הנותר; מעל עוף, ירקות וגבינה.
מניחים את הקרום ישירות על רשת התנור האמצעית.
אופים 8 דקות. או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
היין, בעל השפעה חשובה, מראה אדום אודם עז בטונאליות שלו. הוא מורכב באף עם ניחוחות של פירות יער אדומים, פטל, פטל שחור ודובדבנים בשלים בנוסף לתווים של תבלינים וליקריץ בסיומת. הטעמים בשלים ומתוקים ומתקיימים על ידי טאנינים ניכרים, עגולים ומלאים התומכים במבנה הגמיש והקטיפתי. ארוך ומתמשך, החומציות הטונית שלו היא מאפיין קלאסי של הסנג'ובזה שתורבת ב-Badia a Passignano.