קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות94
מגזין

פיצה ברוקולי רב של דלפינה

פיצה ברוקולי רב של דלפינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי של Delfina Rabe Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 74 גרם של שומן, וסך הכל 908 קלוריות. אם יש לכם זיתים, שיני שום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פיצה Carbonara של Delfina, ברוקולי פיצה רבה, ו ברוקולי ראבה ופיצת גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Make dough: Put yeast, oil, and 2 cups plus 1 tbsp. cold tap water in bowl of a stand mixer and mix, using dough hook, on lowest speed, 5 minutes or until yeast has completely dissolved.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
Add flour and mix another 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
Cover bowl loosely with a dampened towel and let dough rise 20 minutes.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
Add salt and mix on low speed until incorporated and dissolved, about 7 minutes.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
Turn dough onto a lightly floured work surface and cut into 6 equal portions.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
Roll each portion with a circular pressing motion into a tight ball.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
Place on a lightly floured baking sheet.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
Cover tightly with plastic wrap and let rise at least 4 hours at warm room temperature. Dough balls have risen properly when they are soft, pillowy, and full of air.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
Heat a pizza stone or baking sheet on lowest rack of oven at 550 (or as high as oven will go), at least 30 minutes.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
Make toppings: With flat side of a chef's knife, mash a third of mozzarella until pulverized. Dice remaining mozzarella into 1/2-in. cubes. In a medium bowl, mix both mozzarellas with mozzarella liquid, caciocavallo, cream, and buttermilk. Season with 1/4 tsp. salt.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
Cut broccoli rabe into 1-in. sections, discarding tough lower stems.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
12
In a large frying pan over very low heat, cook garlic in oil, stirring often, until it starts to turn transparent, about 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
Add chile flakes and toast for a second, then add broccoli rabe. Stir in remaining 1/4 tsp. salt and several grinds of pepper.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
Crank heat to medium-high and cook broccoli rabe, stirring, until liquid starts to evaporate and broccoli rabe is tender-crisp, 5 to 7 minutes (don't cook it to mush). If liquid is gone and broccoli rabe is still too crunchy, add water in 1/4-cup increments and cook until tender-crisp.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
Working with 1 dough ball at a time (keep the rest tightly covered), set on a well-floured pizza peel or baking sheet. To stretch into an 11- to 12-in. circle, first tap down center of ball with your fingertips to gently deflate it. Next, push it outward from the center with your fingertips. Then pick up the dough circle and, holding it under the rim, turn it like a steering wheel, letting the gravity of the dough help it stretch. Drape the dough over the backs of your hands and gently stretch outward, rotating periodically. Flop the stretched dough down onto the pizza peel.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
16
Spread about 2/3 cup cheese mixture evenly over dough. Top with 1/2 cup broccoli rabe, a generous pinch chile flakes, and 2 tbsp. olives. Give peel a good shake every few seconds to keep dough from sticking.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
17
Plant tip of pizza peel (or long edge of baking sheet) on pizza stone and shove pizza quickly onto stone (or preheated sheet).
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
18
Bake 5 to 6 minutes, or until puffy and browned.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
Drizzle with extra-virgin olive oil. Repeat with 2 dough balls and toppings (top remaining 3 differently or freeze).
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
20
Make ahead: Form dough into balls (through step
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
21
and chill overnight, tightly covered with plastic wrap, instead of letting rise on counter (it will rise slowly in the fridge). You can also freeze dough for up to 2 weeks; let chilled or frozen dough come to room temperature before stretching. Make cheese topping and broccoli rabe topping up to 1 day ahead and chill, covered.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
22
*Find at well-stocked grocery stores and Italian markets.
23
**While Delfina uses 3 tbsp. of kosher salt, in our tests 1 1/2 tbsp. kosher salt also delivered a well-seasoned crust. If you're concerned about sodium intake, you can successfully use the lower amount.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים (שמן נרפא או Gaeta, ספוג במים מנוקז אם מלוח מאוד), מגולען וקרוע לשנייםזיתים שחורים (שמן נרפא או Gaeta, ספוג במים מנוקז אם מלוח מאוד), מגולען וקרוע לשניים3שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ברוקולי rabe (כ 1 חבורה גדולה)ברוקולי rabe (כ 1 חבורה גדולה)3שרימפס וורידיםברוקולי רב ציפויברוקולי רב ציפוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')3שרימפס וורידיםבצקבצק283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה טרייה ארוזה בנוזלמוצרלה טרייה ארוזה בנוזל1אוראו ממולאים כפוליםשמרים טריים (מעט מעוגלים) שמרים טריים (מעט מעוגלים)2שיני שום, מרוסקות היטבשיני שום, מרוסקות היטב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד791 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל ממכל מוצרלהנוזל ממכל מוצרלה2חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה לטפטוףשמן זית כתית מעולה לטפטוף42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוז גס מגורר caciocavallo או גבינת פרמזןארוז גס מגורר caciocavallo או גבינת פרמזן0חתיכות טופי הית' ברעל פתיתי צ'ילה האדומיםעל פתיתי צ'ילה האדומים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

Italian works really well with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Caposaldo Chianti with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 13 dollars per bottle.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.