פיצה ברזל יצוק צלחת עמוקה
פיצה ברזל יצוק צלחת עמוקה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1024 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. לכו לחנות ותביאו שמרים, פפרוני, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . נסו פיצת צלחת עמוקה ברזל יצוק, פיצה מחבת ברזל יצוק צלחת עמוקה-ללא גלוטן, ו פיצת צלחת עמוקה ברזל יצוק: טוב עד כדי גיחוך (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שמרים וסוכר חום על מים חמים בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
הפעל מיקסר להגדרה הנמוכה ביותר ולהוסיף לאט 2 כוסות קמח 1/2 כוס בכל פעם.
מוסיפים מלח שום וחמאה 1/4 כוס. לשלב 2 כוסות קמח ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, 5 עד 7 דקות.
מעיל קערת זכוכית גדולה עם 1 כף שמן זרעי ענבים. לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה, הופך מעיל כל הצדדים עם שמן. לרסס חתיכת פלסטיק לעטוף עם ספריי בישול קערה רופפת לכסות. מכסים את הקערה במגבת ומניחים לעלייה בשטח חם עד שהבצק יוכפל, כ-45 דקות. אגרוף למטה בצק ולאפשר לנוח במשך 20 דקות.
בעוד הבצק נח, מחממים מחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים נקניקיות בתפזורת עד להשחמה ומתפוררת, כ 5 דקות.
להעביר נקניק מבושל לקערה עם כפית מחוררת, שמירה על טפטוף במחבת. מטגנים נקניק איטלקי קישור בטפטופים עד השחמה וכבר לא ורוד במרכז, על 10 דקות. פרוסת נקניק.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' עם 2 כפות שמן זרעי ענבים.
לחץ על הבצק לתוך ולמעלה את הצדדים של המחבת מוכנה. לתקוע חורים בבצק עם מזלג כדי למנוע בועות אוויר.
מורחים רוטב פיצה סביב בסיס הקרום.
מפזרים 1/3 כוס גבינת מוצרלה על רוטב; שכבה חצי נקניק בתפזורת, חצי נקניק פרוס, וחצי פפרוני על גבינה. חזור על שכבות הבשר. למעלה עם הנותרים 1/3 כוס גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש על המדף התחתון עד הקרום הוא חום זהוב, על 25 דקות.
מברשת קרום עם 1 כף חמאה; העונה עם תיבול איטלקי ואבקת שום.
הסר פיצה ממחבת ולתת לנוח 3 עד 5 דקות לפני חיתוך.