פיצה דיפ-דיש
פיצה דיפ-דיש עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קולקציית המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, קמח תירס, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיצה חמה בצלחת עמוקה, פיצה דיפ-דיש, ו פיצה פאי צלחת עמוקה.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר קטן; מערבבים היטב. מבשלים מעל חום נמוך עד התערובת מחוממת היטב. תניח בצד.
מעיל מחבת גדולה עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בשר והבא 3 מרכיבים; לבשל עד הבשר משחימים, ערבוב עד שהוא מתפורר.
מעיל 2 (9 אינץ') עגולים cakepans עם ספריי בישול, ומפזרים כל אחד עם 1 1 1/2 כפיות קמח תירס. פרוס 1 חבילת בצק לחם; מקפל כל פינה לכיוון המרכז כדי ליצור יהלום. טפיחה בצק, פינות מקופלות למעלה, למחבת מוכנה. חזור על הנוהל עם בצק הלחם שנותר.
מורחים 1/2 תערובת עגבניות כוס על כל קרום מוכן; העליון כל אחד עם תערובת 1 כוס בשר.
מפזרים כל אחד עם 1/4 כוס בתוספת 2 כפות גבינת מוצרלה ו 2 כפות גבינת רומנו.
אופים ב 475 במשך 12 דקות.
חותכים כל פיצה ל 4 טריזים.
מפזרים פלפל אדום כתוש, אם תרצה.