הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. אם יש לך שן שום, פטריות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ספגטי בסיר אחד עם תה יווני, פטה, וזיתים Kalamatan, עוף יווני עם זיתים, פטאן ועגבניות, ו פסטה יוונית עם שרימפס, פטה, עגבניות וזיתים.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר, וחמם את התנור ל-450 מעלות.
מניחים קרום פיצה על גיליון עוגיות; מורחים תערובת מיונז על פיצה, ואז למעלה עם עגבניות, זיתים אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גליל פירות
בלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
אופים עד מחומם דרך פריך, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לזרוק תרד ובצל עם 1 טרה-בתים. שמן עגבניות מיובש. פיצה חמה למעלה עם תערובת תרד ונשאר 1/2 כוס גבינת פטה. חזרו לתנור ואפו עד שהגבינה תימס, בערך 2 דקות יותר.
Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.