פיצה כרוב מחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מחבת כרוב Pizzan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 495 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל, שמן זית, בצק פיצה מאפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו פיצה שבוע: גבינת עיזים ופיצה קייל, מחבת כרוב ארוחת בוקר, ו מחבת נקניק וקייל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; בצק קל עם ספריי בישול. מכסים במטלית נקייה, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה.
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מכסים בניילון נצמד.
מבשלים בצל ושום ב 1 כף. שמן חם במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות או עד הבצל הוא רך.
מוסיפים כרוב ורוזמרין. לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או רק עד נבול. מערבבים בחומץ.
נגב מחבת נקייה. להפחית חום בינוני. מחבת מעיל עם 2 כפית. שמן; מפזרים קמח תירס. מסדרים את הבצק במחבת, מותחים בעדינות את הקצוות כדי לכסות את התחתית ואת הצדדים של המחבת. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות.
הסר מהחום. למעלה עם תערובת כרוב וגבינות.
מברשת קצוות עם נשאר 1 כפית. שמן.
אופים ב 450 במשך 12 עד 15 דקות או עד הקרום הוא זהוב.