פיצה לארוחת בוקר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה לארוחת בוקר, פיצה לארוחת בוקר, ו פיצה לארוחת בוקר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
באמצעות מערוך, לגלגל את הבצק פיצה לעובי של כ 1/4 אינץ'.
מעבירים את בצק הפיצה לתבנית אפייה מרופדת ומברישים את הבצק בחמאה מומסת.
מפזרים 2 כפות קינמון-סוכר ואופים עד חום זהוב, על 10 עד 15 דקות. לקרר את קרום הפיצה על מתלה חוט.
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב יחד את הגבינה, שמנת, מיץ לימון, וגלידה.
מורחים את תערובת הגבינה על הקרום המקורר. למעלה עם פירות יער מעורבים ומפזרים עם קינמון הנותרים-סוכר. חותכים כמו פיצה ומגישים.
חותכים את שעועית וניל לשניים, לאורכו. באמצעות גב של סכין, לגרד לאורך החלק הפנימי של שעועית וניל לאסוף את הזרעים. לגרד זרעי שעועית וניל לתוך קערה קטנה.
מוסיפים סוכר וקינמון ומערבבים לשלב. מניחים בצד בקערת הגשה קטנה.