פיצה לארוחת בוקר מ-Pillsbury® קרום פיצה ארטיזן
פיצה לארוחת בוקר מ Pillsbury® ארטיזן פיצה קרום עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. יש קרום זה 469 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . לכי לחנות וקחי פיצה אומנותית, גבינת שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו ארוחת בוקר פיצה עם Herbed שום Veggie קרום, פיצה לארוחת בוקר עם קרום כרובית ללא גלוטן, ו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות f למחבת כהה או nonstick (425 מעלות F עבור כל המחבתות האחרות). תרסיס 14 אינץ ' עגול פיצה מחבת עם ספריי בישול.
פרוס בצק, מניחים על מחבת. החל במרכז, לחץ על הבצק לקצה המחבת.
אופים כ 8 דקות או עד קצה הקרום מתחיל להגדיר.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון 4 עד 6 דקות על חום בינוני גבוה או עד רק פריך, ערבוב לעתים קרובות.
הסר בייקון; ניקוז טפטוף, משאיר 1 כפית במחבת.
באותו מחבת, להוסיף ביצים; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד המשרד אבל עדיין לח.
כפית ולהפיץ ביצים על קרום. תפילי גבינת שמנת על ביצים. למעלה עם גבינת מונטריי ג ' ק, פלפל, בצל ובייקון.
אופים 9 עד 13 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת. כדי לשרת, לחתוך 6 פלחי.
מפזרים כוסברה, ומגישים עם סלסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.