פיצה לבנה עם בצל קרמל ועוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, פיצה קרום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: בצל מקורמל & פיצה לבנה פטריות, Paleo Caramelized בצל פיצה לבנה-חלבי-חינם, ו פיצה עוף בגריל לבן עם בצל מתוק מקורמל.
הוראות
1
בצל מקורמל: חמאה מומסת עם שמן זית במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל פרוס וסוכר חום ומבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
הסר מהחום.רוטב: בינתיים, במקום חלב, קורנפלור, שום, מלח שום, אבקת בצל, אורגנו, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט בסיר בינוני. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל במשך 2 דקות. להפחית חום ומבשלים עד רוטב מתעבה, על 3-4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מורחים בצק מוכן עם רוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מפזרים שום וחצי גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מורחים על עוף מגורר, בצל, עגבניות, צלפים ושאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מוסיפים את הריקוטה והאננס האופציונליים אם תרצה.באמצעות מברשת מאפה, מברשת ציפוי דק של שמן זית סביב הקרום החיצוני ולאחר מכן מפזרים קלות עם מלח שום.מבשלים בתנור 232° למשך 10-15 דקות עד שהגבינה תוססת וקרום בשחמה.