פיצה לבנה עם עוף ועשב
המתכון עוף ופיצה לבנה עשב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 52 דקות. במנה עיקרית זו יש 332 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת פקורינו רומנו, חלב, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: שום קלוי, עוף ועשב פיצה לבנה, עוף עם יין לבן ורוטב עשבים, ו עוף שעועית לבנה מרק עם מערבולת עשב.
הוראות
מניחים את הבצק בקערה מצופה בתרסיס בישול; מניחים לבצק לעמוד, מכוסה, במשך 15 דקות.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים קמח ופלפל; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 3 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
מפזרים תבנית אפייה עם קמח תירס; בצק רול לתוך מעגל 12 אינץ ' על תבנית אפייה מוכנה.
מורחים רוטב לבן על בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם עוף ובצל.
אופים ב 450 על מדף התנור התחתון במשך 17 דקות או עד הקרום הוא זהוב.