קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פיצה לבנה עם פטריות

פיצה לבנה עם פטריות
המתכון פיצה לבנה עם פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 42 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, קמח תירס, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פיצה לבנה עם ברוקולי ופטריות, פיצה לבנה עם ברוקולי ופטריות, ו פטריות ממולאות פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שמן חום במחבת בינונית על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל וסוכר; מבשלים 10 עד 12 דקות. או עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
ריסוס גיליון אפייה עם ספריי בישול; מפזרים קמח תירס. טפיחה בצק פיצה לתוך מלבן 13x9 אינץ ' על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים 5 דקות. בינתיים, מערבבים גבינת שמנת להפיץ, חלב ואבקת שום עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מורחים פיצה קרום עם תערובת גבינת שמנת; העליון עם תערובת פטריות, רוזמרין וגבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים 10 עד 12 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מגוררת נמסה.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.