פיצה לבנה עם פטריות
המתכון פיצה לבנה עם פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 42 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, קמח תירס, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פיצה לבנה עם ברוקולי ופטריות, פיצה לבנה עם ברוקולי ופטריות, ו פטריות ממולאות פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת בינונית על חום נמוך בינוני.
מוסיפים בצל וסוכר; מבשלים 10 עד 12 דקות. או עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים 5 דקות.
ריסוס גיליון אפייה עם ספריי בישול; מפזרים קמח תירס. טפיחה בצק פיצה לתוך מלבן 13x9 אינץ ' על תבנית אפייה מוכנה.
אופים 5 דקות. בינתיים, מערבבים גבינת שמנת להפיץ, חלב ואבקת שום עד מעורבב.
מורחים פיצה קרום עם תערובת גבינת שמנת; העליון עם תערובת פטריות, רוזמרין וגבינה מגורר.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מגוררת נמסה.