קושיקשה
מוכן ב1 ש, 6 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פיצה מרגריטה עם ארוגולה

פיצה מרגריטה עם ארוגולה
לכי לחנות וקחי שום, פונטינה דלה, רומנו דל-שומן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פיצה מרגריטה עם ארוגולה, פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, ו פיצה מרגריטה.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, לשלב עגבניות, בזיליקום, שום, ו 1 כף שמן בקערה בגודל בינוני. מערבבים היטב ומניחים בצד עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים גבינות יחד בקערה. בקערה נפרדת, לשלב ארוגולה, נשאר 2 כפות שמן, וחומץ. מתבלים במלח ופלפל. הפוך את הקרום. בעוד הצד השני של כל קרום הוא צלייה, להפיץ תערובת גבינה 1/8 על צד מבושל של כל קרום; לדלופ כל with1 / 3 רוטב כוס. (לא להתפשט.) Top with arugula. סובב 3 עד 4 דקות עד התחתית הוא זהב brown.To הפוך רוטב, לשלב עגבניות, בזיליקום, שום, ושמן כף 1 בקערה בגודל בינוני. מערבבים היטב ומניחים בצד עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים גבינות יחד בקערה. בקערה נפרדת, לשלב ארוגולה, נשאר 2 כפות שמן, וחומץ. מתבלים במלח ופלפל. הפוך את הקרום. בעוד הצד השני של כל קרום הוא צלייה, להפיץ תערובת גבינה 1/8 על צד מבושל של כל קרום; לדלופ כל with1 / 3 רוטב כוס. (לא להתפשט.) Top with arugula. סובב 3 עד 4 דקות עד התחתון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה