פיצה מרגריטה עם ארוגולה
לכי לחנות וקחי שום, פונטינה דלה, רומנו דל-שומן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פיצה מרגריטה עם ארוגולה, פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, ו פיצה מרגריטה.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לשלב עגבניות, בזיליקום, שום, ו 1 כף שמן בקערה בגודל בינוני. מערבבים היטב ומניחים בצד עד 1 שעה.
מערבבים גבינות יחד בקערה. בקערה נפרדת, לשלב ארוגולה, נשאר 2 כפות שמן, וחומץ. מתבלים במלח ופלפל. הפוך את הקרום. בעוד הצד השני של כל קרום הוא צלייה, להפיץ תערובת גבינה 1/8 על צד מבושל של כל קרום; לדלופ כל with1 / 3 רוטב כוס. (לא להתפשט.) Top with arugula. סובב 3 עד 4 דקות עד התחתית הוא זהב brown.To הפוך רוטב, לשלב עגבניות, בזיליקום, שום, ושמן כף 1 בקערה בגודל בינוני. מערבבים היטב ומניחים בצד עד 1 שעה.
מערבבים גבינות יחד בקערה. בקערה נפרדת, לשלב ארוגולה, נשאר 2 כפות שמן, וחומץ. מתבלים במלח ופלפל. הפוך את הקרום. בעוד הצד השני של כל קרום הוא צלייה, להפיץ תערובת גבינה 1/8 על צד מבושל של כל קרום; לדלופ כל with1 / 3 רוטב כוס. (לא להתפשט.) Top with arugula. סובב 3 עד 4 דקות עד התחתון הוא חום זהוב.