פיצה משפחתית קלצונה
פיצה משפחתית קלצונה דורש מסביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, פפרוני אוסקר מאייר, רוטב פיצה קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גלידה קלה + {טיפים למסיבה בגודל משפחה}, ארוחת ערב ברביקיו עוף בנייר כסף, ו פיצה לילדים.
הוראות
Unroll 1 pizza crust onto greased baking sheet; pat to 12x10-inch rectangle.
Spread with pizza sauce to within 1 inch of edges; top with half the mozzarella, pepperoni and remaining mozzarella. Reserve 1 Tbsp. Parmesan; sprinkle remaining Parmesan over mozzarella. Cover with second pizza crust; crimp edges with fork to seal.
Sprinkle with reserved Parmesan.
Bake 25 to 30 min. or until evenly browned.
Let stand 5 min. before cutting to serve.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva with a 4.8 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 40 dollars per bottle.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto