פיצה מתפרקת
המתכון מתפרק " פיצה יכולה לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 30 דקות. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 25 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקניק, עלי בזיליקום, קרם בישול שום מתובל פילדלפיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו לפרק מאפינס פיצה, לחם פיצה מתפרק, ו תפרקו את טבעת הפיצה. (מתכונים דומים).
הוראות
סדר קרקרים בשכבה אחת על תבנית אפייה כדי ליצור מלבן מוצק; להפיץ עם בישול crme. למעלה עם ברוקולי.
מכסים חצי מלבן עם עגבניות ומוצרלה; מכסים את החצי שנותר עם נקניק ופרמזן.
אופים 10 דקות. או עד מוצרלה נמס.
מפזרים בזיליקום על חצי מכוסה עגבניות; שמן רסס על החצי שנותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.