פיצה סטייק שוויצרי
פיצה סטייק שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטריות, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. וזה טוב. מתכונים דומים: סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, סטייק שוויצרי, ו סטייק שוויצרי.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים. סטייק דלף בתערובת קמח.
סטייק חום, בקבוצות, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום גבוה 1 עד 2 דקות בכל צד.
הסר סטייק ממחבת, ומניח בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
בצל קצוץ קצוץ, פלפל קצוץ, ופטריות במחבת מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים פיצה ורטבי עגבניות, ומבשלים 15 דקות; יוצקים מעל סטייק.
אופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ומפזרים גבינה; אופים 15 דקות או עד גבינה נמסה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.