פיצה סלמון מעושן
המתכון סלמון מעושן פיצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 234 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך צלפים, גבינת שמנת 3 פחות שומן, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו תוספת פיצה-פיצה סלמון מעושן, פיצה סלמון מעושן, ו פיצה סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
זין הכין בצק (ראה "הכל על בצק" להלן) עם מזלג.
אופים ב 450 במשך 1012 דקות או עד פריך.
מערבבים גבינת שמנת עם שמיר טרי קצוץ ומיץ לימון.
מורחים תערובת על הקרום. למעלה עם סלמון מעושן, צלפים, ופרוס בצל אדום.
מקשטים בשמיר טרי, אם תרצה.
איפה לקנות אותו: אתה יכול לקבל בצק פיצה בקירור בפיצריה המקומית שלך או בסופרמרקט (סוחר ג ' ו, Whole Foods, וalbertsons לעשות גדולים).
תן לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני שהוא מגלגל אותו החוצה, ולסדר את מתלה התנור שלך במיקום הנמוך ביותר. לאחר מכן בצע את ההוראות האלה, להוסיף תוספות, ואופים.
פיצה prep: מחממים תנור ל 45
מרדדים 1 (1 פאונד) חיטה מלאה או בצק פיצה רגיל קנה בחנות על משטח מקומח קל עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך סיבוב 13 אינץ 'או 13-x 12 אינץ' מלבן. קל לרסס גיליון אפייה גדול עם שמן זית; מפזרים קמח תירס.
להפשיל צדדים 1 אינץ ' כדי ליצור שפה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.