פיצה סרטן ותרד אלפרדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סרטן ותרד אלפרדו Pizzan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 2659 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, קמח תירס, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיצה תרד אלפרדו, פיצה תרד פרושוטו אלפרדו, ו תרד בגריל-פיצה אלפרדו.
הוראות
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד, למשך 30 עד 45 דקות או עד שהוא מופשר לחלוטין.
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה משומנת קלות; מוסיפים בצק, ומתגלגלים למעגל 12 אינץ'.
מברשת בצק בשמן, ומפזרים שום ומלח.
אופים ב 450 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה.
מערבבים רוטב אלפרדו ותרד בקערה בינונית.
מורחים תערובת רוטב על קרום, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות. למעלה באופן שווה עם בשר סרטנים וגבינה.
אופים 9 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה נמס.
* חבילת בצק הלחם מכילה 3 כיכרות. אתה צריך כיכר 1 עבור המתכון הזה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.