פיצה עוף ברביקיו
פיצה עוף ברביקיו עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 144 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 3878 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, גאודה, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה עוף ברביקיו, פיצה עוף ברביקיו, ו פיצה עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים עוף ומבשלים, פונים פעם אחת, 5 עד 6 דקות לכל צד, עד שרק מבושל דרך.
העברה ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. לזרוק עוף עם 2 כפות. רוטב ברביקיו בקערה.
מקם מתלה בתחתית התנור מחממים ל 232°.
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה גדולה וממרחים עם רוטב ברביקיו 1/2 כוס הנותרים.
מפזרים חצי הגבינות, לארגן עוף על גבי, ולאחר מכן להוסיף גבינה נותרת ובצל.
אופים עד גבינה מותכת וזהוב חום, 20 דקות.
מפזרים כוסברה, לחתוך לפרוסות ולהגיש חם.