פיצה עוף ברביקיו
פיצה עוף ברביקיו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך רוטב ברביקיו, בצל, גאודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 47 דקות. מתכונים דומים: המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, עוף צ'דר מנגל, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף מכרזים עוף ו לטגן עד חום זהוב, על 12 דקות.
הסר מהחום. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, קוביות עוף להניב קצת מעל 1 כוס. בקערה קטנה, לזרוק עוף עם 2 כפות רוטב ברביקיו. תניח בצד.
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק ומניחים על מחבת משומנת. צורה למלא את מחבת הסדין, על 15 על 10 אינץ מלבן.
מורחים שאריות רוטב ברביקיו באופן שווה על בצק פיצה.
מפזרים גאודה,מוצרלה, פרמזן, בצל, ועוף מעל.
אופים במשך 20 דקות או עד בועות גבינה.
מפזרים כוסברה קצוצה וחותכים לחתיכות.