קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

פיצה עוף ברביקיו כמעט מפורסמת

פיצה עוף ברביקיו כמעט מפורסמת
זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם שמן זית, כוסברה, בצק פיצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ספארבס ברביקיו כמעט מפורסם, פיצה עוף ברביקיו, ו פיצה עוף ברביקיו.

הוראות

1
מברישים קערה גדולה בשמן זית. מעצבים את בצק הפיצה לכדור, מוסיפים אותו לקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים היטב בניילון ומניחים בצד במקום חמים, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מקם מתלים בשליש העליון ובאמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
הניחו אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על המדף העליון וחממו את התנור ל -425 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות לפחות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
בינתיים, הניחו דף נייר קלף והברישו בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
5
מעבירים את כדור הבצק לקלף ומרדדים אותו לסיבוב של 10 אינץ', מותחים אותו בידיים לפי הצורך. מברישים קלות את הבצק בשמן זית, מכסים בחתיכת קלף נוספת ומניחים בצד לתפיחה קלה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
בעוד הבצק עולה, מערבבים 2 כפות רוטב ברביקיו 1 כפית שמן זית בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מכניסים את העוף לתבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומברישים בתערובת רוטב הברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
אופים על מדף התנור האמצעי עד לבישול, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
מניחים להתקרר ואז חותכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'.
10
חושפים את הבצק ומורחים עם שאר 1/3 כוס רוטב הברביקיו ומשאירים גבול בגודל 3/4 אינץ'. למעלה עם העוף, הגאודה, המוצרלה והבצל האדום. החלק את הפיצה (על הקלף) על קליפת פיצה או על תבנית אפייה הפוכה אחרת, ואז החלק על האבן החמה או על תבנית האפייה; אופים עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גאודהגאודה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
11
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
12
צילום: קאנג קים

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.