פיצה עוף ברביקיו כמעט מפורסמת
זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם שמן זית, כוסברה, בצק פיצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ספארבס ברביקיו כמעט מפורסם, פיצה עוף ברביקיו, ו פיצה עוף ברביקיו.
הוראות
מברישים קערה גדולה בשמן זית. מעצבים את בצק הפיצה לכדור, מוסיפים אותו לקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים היטב בניילון ומניחים בצד במקום חמים, 30 עד 40 דקות.
מקם מתלים בשליש העליון ובאמצע התנור.
הניחו אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על המדף העליון וחממו את התנור ל -425 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות לפחות.
בינתיים, הניחו דף נייר קלף והברישו בשמן זית.
מעבירים את כדור הבצק לקלף ומרדדים אותו לסיבוב של 10 אינץ', מותחים אותו בידיים לפי הצורך. מברישים קלות את הבצק בשמן זית, מכסים בחתיכת קלף נוספת ומניחים בצד לתפיחה קלה, כ -30 דקות.
בעוד הבצק עולה, מערבבים 2 כפות רוטב ברביקיו 1 כפית שמן זית בקערה קטנה.
מכניסים את העוף לתבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומברישים בתערובת רוטב הברביקיו.
אופים על מדף התנור האמצעי עד לבישול, כ -20 דקות.
מניחים להתקרר ואז חותכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'.
חושפים את הבצק ומורחים עם שאר 1/3 כוס רוטב הברביקיו ומשאירים גבול בגודל 3/4 אינץ'. למעלה עם העוף, הגאודה, המוצרלה והבצל האדום. החלק את הפיצה (על הקלף) על קליפת פיצה או על תבנית אפייה הפוכה אחרת, ואז החלק על האבן החמה או על תבנית האפייה; אופים עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב, 20 עד 25 דקות.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו]()
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.