פיצה עוף צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan עוף צלוי. מנה אחת מכילה 1036 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פתיתי צ'ילי, רוטב ברביקיו, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה עוף צלוי, פיצה עוף צלוי, ו פיצה עוף צלוי.
הוראות
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה.
מניחים במחבת אפייה 8 אינץ ' ומעיל עם כ 2 כפות רוטב ברביקיו.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד שכבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), כ -20 דקות.
תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקרוע לחתיכות בגודל ביס. בקערה קטנה, מערבבים עם רוטב ברביקיו שנותר.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים בייקון עד השחמה פריך, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
מורחים כל אחד עם כ 2 כפות גבינת שמנת. עוף בכפית ברוטב באופן שווה על שני הקרום; העליון עם בייקון, צ 'ילי ירוק, גבינת ג' ק, פתיתי צ ' ילי חמים.
אופים פיצות בתנור רגיל או הסעה של 400 עד שהגבינה תשחה ותבעבע, בין 15 ל-20 דקות.
להעביר ללוח ולחתוך טריזים.